Crazy Craft Boutique

 

colaj crazy craft boutique

colaj crazy craft boutique 2

CCB este atelierul unde confecționăm amintiri 🙂

Am contactat virusul handmade în urmă cu 2 ani la vechiul job, unde în incapacitatea de a face prea multe la serviciu, fiind însărcinată, m-am așezat la o masă de lucru în tentativa mea de a confecționa câteva felicitări handmade. Când m-am oprit și am tras linie, am realizat că făcusem 7000 de bucăți într-o lună. Atunci a fost momentul când am spus că vreau să încerc domeniul handmade pentru mine. Cu toate că am încercat puțin decoupage, beading sau confecțiile din flori textile, ceea ce m-a cucerit definitiv a fost quilling-ul. Îl consider foarte deconectant.

Mi-am luat kit-ul și inspirată de muza mea, Selena, am început să creez decorațiuni pentru copii. Tot ceea ce am creat am vândut prietenilor și cunoștințelor în căutare de un cadou pentru botez sau aniversare. Până și eu eram surprinsă. Din acel moment, cu toate că am încercat bijuteriile din hârtie sau decorațiunile de Crăciun, cea mai mare sursă de frumos și inspirație, o deține segmentul dedicat copiilor.

Decorațiunile nu sunt realizate la întâmplare, ele trebuie să reflecte cumva personalitatea copilului sau să evidențieze un eveniment memorabil din viața sa. De exemplu, unul dintre copii, în perioada primului an de viață a ținut trează întreaga familie, de aceea mama, m-a rugat să fac un tablou cu bufnițe. Am făcut odată o măseluță pntru un puști care a încercat să își scoată singur un dinte și s-a lovit cu ușa încercând acest lucru. Un acvariu cu pești pentru fetița mea, care este în zodia Peștilor si care iubește apa la nebunie. Cea mai interesantă dintre toate este poveste unei fetițe superstițioase de 6 ani care a urcat în copac o pisică neagră. După 24 de ore de miorlăieli a fost salvată de niște zugravi din cartier.

În concluzie, Crazy Craft Boutique, este un atelier handmade cu totul și cu totul deosebit, aici imortalizăm într-un mod de-a dreptul caraghios cele mai importante momente și amintiri ale copiilor, și nu numai.

Vizitați-mă și LIKE paginii pentru noutăți.

O zi colorată vă doresc!

20130914_105012_0 31_0 29_0 27_0 26_0 20_0 1prel_0 _MG_5377_0 _MAR08561_0 _MAR08442_0 20131028_141516_0 quilling rucsandra obretin 2_0 quilling rucsandra obretin 3_0 quilling rucsandra obretin_0 20140313_105232_0 poze mici 456682122

decoratiuni quilling by rucsandra obretin decoratiuni quilling by rucsandra obretin decoratiuni quilling by rucsandra obretin decoratiuni quilling by rucsandra obretin decoratiuni quilling by rucsandra obretin decoratiuni quilling by rucsandra obretin decoratiuni quilling by rucsandra obretin decoratiuni quilling by rucsandra obretin decoratiuni quilling by rucsandra obretin decoratiuni quilling by rucsandra obretin

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s