Despre mine

 Cine sunt și ce vreau eu de fapt? 🙂

Rucsandra ObretinSalut!

Sunt Rucsandra Obretin, Rucsi – pentru cei ce mă cunosc.

Am hotărât să înființez acest blog, din nevoia de frumos, a noastră, a tuturor, din nevoia de informație nouă și deconectantă. Este un blog cu și despre artiști și curiozități contemporane reprezentate de multe fotografii, dar și informație verificată.

O lectură descriptivă cu text și poze este mult mai interesantă decât una care conține numai text. Chiar dacă textul este în mare parte interesant și subiectele care fac obiectul relatării sunt bune, doar câteva sunt geniale. (Nici măcar un cântăreț faimos, nu poate avea un album numai din hituri. Oricât de fan ai fi al acelui artist, nu trebuie să îți fie pe plac orice scrie, compune, cântă etc.) Sunteți de acord cu mine?

Contactul vizual este foarte important pentru un cititor pasionat de artă și accesorii (în cazul blogului meu). Ca să descoperi și să reții noi informații, ai nevoie de un punct de referință, iar acea referință este fotografia operei de artă sau produsului respectiv. Din acest moment cititorul face conexiuni între opere și artiști, gradul de curiozitate crește, dorindu-și să vadă din ce în ce mai multă artă.

Recunosc faptul că nu orice lucrare contemporană mă fascinează. Nu mi se pare (mie personal) relevantă o operă abstractă ce simbolizează o cizmă pe o chiuveta, de exemplu. Nici nu vreau sa înțeleg ce a gândit artistul în acel moment. Pe mine mă pasionează o operă de artă care este plăcută vederii – atunci ea poate fi reținută cu ușurință, și de ce nu, recomandată altor persoane interesate. Acesta este principiul prin care funcționează acest blog: relevanța !

Rucsandra Obretin Blog

În altă ordine de idei, sunt o fire foarte veselă.

Am terminat Colegiul Național Nicolae Grigorescu din Câmpina, profilul Filologie și ASE București – cei mai frumoși ani din viața mea 🙂

Marinar brevetat la Odessa 😀 – am cutreierat lumea, ca un bun explorator și aventurier 😉

Designer de produs la Crazy Craft Boutique – creez decorațiuni funky pentru copii

Redactor la Revista Atelierul – scriu despre tot ce înseamnă handmade, tendințe și accesorii chic

Director de producție  – în vastul univers al advertising-ului și al producției publicitare

Blogger și nu în ultimul rând mama unei fetițe superbe, Selena

Motto-ul meu: râzi cu lacrimi zilnic și nu vei îmbătrâni niciodată !

Lasă un comentariu