Explozie de sentimente detonată de Maestrul Dan Puric

“Suflet românesc” este un spectacol emblematic de pantomimă susținut de Maestrul Dan Puric, pe care nu trebuie să îl ratezi.

Premiera a avut loc cu ocazia Zilei Naționale a României, pe 1 Decembrie 2014 la Teatrul Național din București, însă eu am avut norocul de a vedea spectacolul recent, in cadrul AISB.

Show-ul este o incursiune în viața românilor din perioada comunistă și postcomunistă, o reprezentație prin pantomimă, teatru și coregrafie, a tuturor situațiilor mai puțin plăcute, cu care omul de rând a avut neplăcerea de a se confrunta de-a lungul acestor perioade. Pornind de la rutina zilnică impusă fiecarui român în perioada comunistă, trezirea din amorțire odată cu Revoluția din 1989 și plecarea la muncă în străinătate în Italia, Spania, Grecia, Franța, Germania etc, unde românii au prestat cele mai înjositoare munci, și au suportat umilințe din partea angajatorilor străini. Personal, am trecut prin toate stările emoționale pe perioada spectacolului. Am trăit intens situațiile amuzante, regretul, compasiunea, revolta și bucuria regăsirii speranței.

Coregrafia Maestrului a fost super ! Evidențiază licărul de amuzament din orice situație negativă, un atribut pe care orice român îl posedă.

“Dedic acest spectacol poporului român, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta să se refacă. Iubind această frumuseţe va avea puterea ca odată plecat în lume să-i tămăduiască şi pe alţii.”  Dan Puric

Jos Pălăria Maestre !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s