Trenduri în decorarea brazilor de Crăciun

Pentru marea majoritate, brazii de Crăciun sunt un must have. Sunt simbolul sărbătorilor de iarnă și casa arată cu totul deosebit decorată astfel. Acasă capătă o altă semnificație, suntem mai bine-dispuși, mai fericiți, mai nerăbdători, mai entuziasmați, iubim mai mult și mai bine. 🙂

Fie că alegem brad natural sau ecologic ( eu sunt pro), nu trebuie neapărat să fii interior designer ca să decorezi un brad foarte frumos, elegant și trendy. Orice fel de ornamente sunt permise, fie că sunt produse în serie sau hand made, dantelă, pene, pânză de sac, mătase, jucării, flori, funde, fructe, acadele supradimensionate etc și nelipsitele luminițe, multe multe luminițe 🙂 Ideea este să se potrivească în ambientul sufrageriei tale, cu accesoriile din încăpere, paleta cromatică să fie menținută.

Pentru accesorizarea bradului tău găsești ornamente deosebite la artizanii locali producători de hand made. Încearcă și florăriile pentru o gamă variată de panglici, funde etc.

Uite câteva sugestii care le-am găsit pe Houzz, un site inspirațional pentru oricine își dorește o schimbare de look a căminului în care locuiește.

Vizionare plăcută și inspirație maximă !

sursă cover

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s