Încuietoarea de la ușă

De când am terminat liceul, luna septembrie a fost o lună nefastă pentru mine. Nefastă din caza faptului că mă cuprinde o stare melancolică, îmi aduc aminte de toți care absentează din varii motive, dar și cei care nu mai sunt cu noi și cu care am avut experiențe pozitive și amuzante de-a lungul copilăriei și adolescenței mele. Singurul motiv, luminița de la capătul tunelului, să zic așa care luminează cât de cât atmosfera sumbră a acestei luni este 15 septembrie, ziua în care s-a născut fratele meu. Atât.

Azi mi-am amintit o discuție care am avut-o cu o prietenă foarte bună, care a sfârșit tragic la doar 18 ani și de care îmi este foarte foarte dor. Să îi spunem….Joy. Cu acest nume fictiv, v-am descris întocmai personalitatea sa.

Pregătindu-ne temeinic pentru admiterea la facultate, făceam împreună meditație. În timpul unei lucrări de control 🙂 ea mi-a spus că ar vrea să îmi povestească ceva …necurat.

Săptămâna trecută, m-am trezit în toiul nopții să îmi iau o pătură în plus pentru că îmi era frig. M-am dus în dormitorul părinților, am deschis ușa….și i-am surprins făcând sex ! Sex! Înțelegi ??

Am râs cu lacrimi câteva minute, uitându-mă la ea și uimirea de pe fața ei. Apoi, am bănuit că și părinții mei fac același lucru.

Din acea zi nu i-am mai privit cu aceiași ochi :))))))) Le-am studiat mereu gesturile în fiecare dimineață să văd acea schimbare, stare de relaxare, de bine din comportamentul lor. Și ce să mai spun, că acum, când am deschis ochii mai bine AM VĂZUT IUBIREA DINTRE EI.

O să spuneți că nu sunt întreagă la cap, cum altfel m-au conceput dacă nu prin sex, că este ceva normal și sănătos pentru un cuplu ca indiferent de vârstă, probleme sau numărul de copii din dotare să facă sex.

Hai să spunem dragoste, nu sex, este mai blândă descrierea și se asociază mai bine unui cuplu căsătorit. Cel puțin pe mine mă face să mă simt mai bine dacă aleg să cred în acest cuvânt.

În drum spre casă am realizat cu adevărat, la 19 ani cât aveam atunci, că există activitate sexuală și după conceperea unui copil.

Iată că astăzi, 15 ani mai târziu, pot să vorbesc despre treaba asta din punctul lor de vedere. Sexul după nașterea unui copil este foarte important.

Ca orice femeie, am discuții cu alte femei și mame, și de câteva ori am discutat chiar intens pe tema asta.

Multe mame se plâng că nu pot avea o viață sexuală normală din cauza copiilor, care sunt mereu prezenți.

O să spuneți că și copiii dorm noaptea, și că poți să găsești timp pentru așa ceva. Corect, DAR….sexul la comandă este o prostie! Mă dor toate oasele azi, dar TREBUIE să fac sex pentru că: doarme copilul, partenerul așteaptă cu nerăbdare, mi-a trecut perioada lunară etc.

Ce faci dacă în toiul acțiunii te trezești cu el/ea în cameră că a visat urât, că îi e sete,și iată adevărul CĂ A AUZIT ZGOMOTE ȘI ESTE FOARTE FOARTEEEE CURIOS!

Uite un stop de amuzament 😉

locked-myself-out-of-front-door-room-mates-forgot-to-lock-back-door

sursă foto

Soluția este atât de simplă, sigură și relaxantă pentru voi: încuietoarea de la ușă. Și adjuvantul său temeinic liniștea 🙂

Ceea ce scriu astăzi nu este o aberație, este o soluție pe cât de simplă, pe atât de eliberatoare pentru voi, cuplul, și copilul vostru.

Cred că trebuie să îi scutim de astfel de vedenii nocturne, ei nu înțeleg nici mari fiind că părinții lor trebuie să îndure calvarul căsniciei, iar acest subiect trebuie amânat pe cât posibil cu putință pentru a nu întina percepția copilului asupra voastră, cu atât mai mult cu cât un copil mic nici nu înțelege ce se petrece acolo. imaginația este debordantă în cazul lor, așa că este mai bine să ne protejăm intimitatea.

Ce să mai vorbim despre colectivul de la grădiniță, școală etc, unde copiii povestesc TOT ce se petrece acasă.

O noapte de dragoste pasională cu partenerul, se poate transforma într-un mic coșmar pentru odraslă, dar și pentru voi, care veți fi priviți altfel când dați ochi cu educatoarea, învățătoarea etc, acele ființe bârfitoare care extrapolează evenimentul, transformându-te într-un pornostar fără îndoială :)))

În speranța că nu mă veți înjura pra tare, până data viitoare

Un X și un O

R.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s