Topul celor mai scumpe rochii de mireasă din lume

În mod sigur au mai scris și alții despre acest subiect, dar au fost zgârciți în detalii și poze. Apoi, degeaba îmi spui ce are, unde are, și cât costă. Pentru că sunt femeie….și sunt curioasă, vreau să văd!

Am făcut un research pe tema most expensive și iată rezultatul: 4 rochii extrem de scumpe, care se înghesuie pe un podium cu 3 locuri, toate lucrate și accesorizate manual.

Detașat numărul 1 în lume este rochia în valoare de 12 milioane dolari, bătută în diamante de 150 de carate. A fost confecționată de Renee Strauss în 2006.

cea-mai-scumpa-rochie-de-mireasa-din-lume-costa-12-milioane-de-dolari-cum-arata-si-ce-o-face-atat-de-speciala mireasa-1

Nu este rea, dar parcă e prea mulată, nu ? :)))))

Ei, să ne amuzăm și noi puțin…

Locul 2 îi aparține designerului japonez Yumi Katsura, care a creat o rochie accesorizată cu 1000 de perle, diamante și aur alb, din dorința de a detrona creația lui Strauss. Ei, nici 8,5 milioane de dolari nu e prea scump pentru noi, nu? Iat-o!

60697350

Locul 3 este o creație mai puțin obișnuită a Verei Wang. Confecționata în 2009 de către 8 artizani neobosiți, aceștia au cusut manual 2009 pene de păun, atent selecționate.

Este un accesoriu vestimentar care în mod cert provoacă suspine în rândul celor de la protecția animalelor. Valoarea sa se ridică la 1,5 milioane de dolari.

60697356

Dacă locul 3 îl acordăm spectaculosului, locul 4 revine unei alte rochii accesorizate cu diamante de 75 de carate și 250 grame de aur de 18 carate. Este o declarație a rafinamentului. O ținută, fără amprenta standard a rochiei de mireasă.

4.-Danasha-Luxury-fivefivefaboulous

Eu pe-asta o aleg clar 🙂

Până data viitoare, XX

R.

sursă

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s