Bohemian Sin: I am that bad thing that happens to good people

Brandul Bohemian Sin este în topul preferințelor mele. Eugenia Ghica, artista ce se ascunde în spatele acestui brand realizează creații uimitoare din combinații de textil, mărgele, elemente naturale.

Cu siguranță are un stil propriu, produsele Bohemian Sin sunt inconfundabile pe piața handmade autohtonă. Principala caracteristcă inspirațională în designul de produs este stilul etnic, întâlnim influențe tradiționale românești, nomade, orientale, precolumbiene în creațiile sale – articolele scrise pentru Revista Atelierul referitoare la tendințele în designul handmade sunt explicite în acest sens și vă invit să le citiți.

Atenția la detalii, designul original și materialele de cea mai bună calitate, cele 3 condiții obligatorii pe care orice artizan desăvârșit trebuie să le îndeplinească, le întâlnim în mod sigur la Bohemian Sin.

Accesoriile create de artistă sunt din gama statement, prețurile fiind medii. Îi găsiți produsele pe blog și pe platformele online cu profil handmade de la noi și nu numai.

Enjoy!

R.

breslo-2596353-product rucsandra obretin rucsandra obretin rucsandra obretin rucsandra obretin rucsandra obretin rucsandra obretin 5 00001

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s