Desigual – asimetria care te scoate din anonimat

Un brand mai puțin cunoscut și greu acceptat datorită stilului răvășit pe care îl promovează este cu siguranță Desigual.

Singurul magazin unde intri dezbrăcat și pleci îmbrăcat fără să plătești, câștigă din ce în ce mai mulți admiratori la noi în țară.

Evenimentul care are loc o dată pe an în magazinele Desigual din toată lumea, nu a rămas neobservat în București, unde și domnii sau doamnele de vârsta a treia se pare că își reinventează look-ul cu produse gratuite :))

Adepții stilului casual nonconformist cu siguranță își pot alege cel puțin un obiect vestimentar din colecția lor, care și anul acesta este colorat, îndrăzneț și summer ready ! Conducerea magazinului a scos deja colecția de toamnă și în multe magazine, colecția de vară se găsește cu reduceri de până la 30%.

Așadar, celor care le-au picat cu tronc măcar un obiect vestimentar ar face bine să se grăbească. Vă vând un pont, și anume magazinul Afi Cotroceni are mereu la vânzare colecția nouă, în timp ce în Sun Plaza, se găsesc reduceri în permanență și haine din colecții mai vechi.

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s